Kamampuh dagang

trade Kamampuh

Sarat bisnis

Ditarima Pangiriman Sarat: FOB, CIF
Mata Artos pamayaran ditarima: USD, CNY, eur
Ditarima Tipe pamayaran: T / T,
Port pangcaketna: Port pangcaketna:

Kamampuhan dagang

No karyawan di Dinas Trade: 3-5 Jalma
Ékspor Mode: Gaduh sorangan Ékspor Lisensi

Pasar utama

Total Pajeg (%)

Pasar domestik

55,00%

Oséania

10.00%

Asia wétan

10.00%

Asia Tenggara

10.00%

pertengahan Wétan

5,00%

Amérika Kidul

5,00%

Amérika Kalér

1,00%

Eropa

1,00%

batur

3.00%


WhatsApp Online Chat!