• rubber-tile
  • PLAYGROUND RUBBER FLOORING
  • FOR STRENGTH & FITNESS EQUIPMENT

Tentang Kami

Papanggih CE, TUV, jsb internasional standards.More kualitas ti 10 taun ngahasilkeun sarta exporting pangalaman.

Taun 2002, Shanghai meigutan fasilitas athletics co.ltd didirikan dina Shanghai, nu mangrupakeun pamimpin di manufaktur sarta pamasaran inovatif, lingkungan produk sustainable na leyuran. Kami produsén profésional tina rupa-rupa mat karét, kotak karét, cadar karét, lanté karét jeung produk karét lianna.

WhatsApp Online Chat!