Gambar Company

ZDF

M Facilities EIGUTAN Athletics

Ing 2002, Shanghai meigutan fasilitas atletik co.ltd iki diadegaké ing Shanghai, kang punika pimpinan ing Manufaktur lan marketing inovatif, lingkungan produk sustainable lan solusi. We are a profesional Produsèn saka akeh jinis Mat karet, kothak karet, sheets karet, lantai karet lan produk karet liyane.

MEIGUTAN'products wis ditampa banget lan uga wilayah sale internasional samesthine kanggo terus kanggo tuwuh. Pilihan-akèhé saka werna lan pola ditawakake Meigutan kantor komersial line jogan, mbukak lawang kanggo distributor ing pasar manca kanggo saiki bandha ing macem-macem luwih gedhe saka wilayah aplikasi kayata toko, perusahaan, lembaga, kesehatan lan fitness, njero ruangan ruangan lan. Loro-lorone kantor Meigutan jogan komersial lan Meigustar olahraga-surfacing kurban kemampuan kanggo gawé werna adat, grafis lan logos; pilihan desain macem ora siap kasedhiya kanggo akeh pelanggan internasional nganti saiki.

We kudu luwih saka 10 taun pengalaman kanggo prodhuksi lan instalasi lingkungan produk loropaken bisa bantuan ketemu desain lan bangunan kabutuhan.

04x
df6
qd

Tampilan Online Chat!